A La Colmena preparem caixes de bombons de mides diferents. Al local també els venem a pes. A la botiga online oferim caixes preparades que habitualment porten una varietat de xocolata negra i xocolata amb llet. El farcit dels bombons és molt variat, trufats, pralinés d’ametlla o avellanes, fruits secs, crema catalana, cafè, llimona, i de formes molt diverses que ens ajuden a crear caixes molt atractives.

Podeu triar per exemple, que tots siguin d’un tipus de xocolata negra, o de xocolata amb llet. També teniu l’opció que siguin tots de licor. Si el que voleu són peces de xocolata trufada més grans, potser us poden interessar les caixes d’eriçons.

En cas de dubte envieu-nos un correu, si us plau, per què anem preparant les caixes per regal a mesura que es van venent, de manera que així els bombons són el més frescos possibles. Això fa que en cas que vulgueu algunes variacions en els sabors ens ho podeu  indicar.

Quants bombons vols?

Actualment disposem de 4 mides de caixes de bombons. La de 6 unitats, 12 unitats, 20 unitats i 32 unitats. Les tres primeres tenen la coberta transparent amb el nom de La Colmena gravat amb lletres daurades, La més grossa, de 32 unitats, és amb tapa opaca, també amb el nom de la botiga gravat. Totes elles van acabades amb una llaçada, i després, si voleu, les emboliquem per regalar.

Aquestes capses de bombons us faran quedar molt bé!, aquest és un regal clàssic que mai no falla, a qui no li agrada la xocolata?