La pasta de te és una tradició de la pastisseria. Són peces petites, unes 70 per kilogram, però pot variar bastant en funció del model de galeta. Aquí podeu triar entre la capsa de 400 grams i la de 900 grams.

A Pastisseria la Colmena fem 30 varietats de Pasta de te, s’anomenen així per què s’acostumaven a menjar a mitja tarda acompanyant el te o el cafè. També en diem pastes seques. Unes varietats porten xocolata, altres melmelades de diferents sabors, fruita confitada,  o simplement la pasta. La peculiaritat que tenen en comú totes les pastes de te és que estan fetes de manera artesana a base de pols d’ametlla. Entre les 30 varietats, és fàcil trobar-ne unes quantes que t’agradin, les que sempre triomfen són les que porten xocolata, també les toves d’ametlla i avellana que es desfan literalment a la boca, el llumí, que és farcit de melmelada de maduixa, o la petxina, amb melmelada d’albercoc.

Si tanqueu bé la capsa cada com que n’agafeu, teniu galetes per dies ja que són pastes seques i aguanten bé, però sincerament, és difícil tenir-les dies a casa, perquè no podreu parar d’agafar-ne.

Al nostre Instagram pot veure imatges dels diferents tipus de pastes que fem.

Si el que voleu és fer un regal, també us oferim aquest producte en diferents models de caixes de llauna.