Venim fins a casa teva

Enviem de La Colmena a tot el món

A la nostra botiga virtual ens agrada oferir-vos els productes que més ens caracteritzen, tot i que només hi venem allò que no requereix de refrigeració.

Hi ha dos productes que destaquen especialment de tot el que fem. Són els que ens han fet més reconeguts entre els ciutadans de Barcelona. Un és el torró de crema cremada, que seguim fent com fa més de 100 anys. L’altre són els caramels de la casa. En fem de 18 sabors, i són molt especials perquè els cuinem com ho feien els nostres avantpassats. A més, seguim embolicant-los a mà.

Aquí també podeu comprar les nostres xocolates acabades de fer, carquinyolis, fruita de Niça, altres torrons, bombons, panellets de pinyons o pastes de te.

Si coneixeu el que fem al nostre obrador i penseu que podeu demanar alguna cosa que no oferim aquí, no dubteu a enviar-nos un correu a info@pastisserialacolmena.com. Ens agradaria molt poder arribar a casa vostra.

També oferim càterings a empreses o particulars. Mini entrepans, croissanets, coques, truites, coca-pizza, altres pastes en format mini per picar, mini quiches…

GRÀCIES PER SER AQUÍ!.

0

Cistella de la compra

Aceptar Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l’ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-ho o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de seguir navegant, es considerarà que accepta l’ús.