Pastissos cada dia!

Els pastissos han estat els productes estrella de les pastisseries des de sempre, d’aquí li ve el seu nom. Tot i que de pastissos n’hi ha de molts tipus, i cada cop més, a la Pastisseria La Colmena seguim apostant pels sabors més tradicionals, on el més important és la matèria primera de qualitat.

A la botiga de pastisseria online us oferim els pastissos més habituals de la pastisseria clàssica, però podeu contactar amb nosaltres si voleu algun encàrrec especial. Aquí trobareu: Sara (amb crema de mantega i ametlla laminada), Trufa, Sacher (tortada amb cacau, capa interior de melmelada d’albercoc i cobertura de xocolata negra). Aquest últim és típic d’Àustria però nosaltres també el fem molt bo.

A Pastisseria La Colmena us oferim tres mides com a opció, de mig kilo per 4 ò 5 persones, de tres quarts de kilo per a 7 ò 8 persones, i de kilo per unes 10. El càlcul estàndard és de 100 grams per persona, però tot depèn de com sigueu de llaminers a casa vostra. Si voleu altres mides de pastissos hauríeu de trucar a la botiga, al 93 315 13 56.

Els pastissos són un producte és delicat, tant pel que fa a temperatura com a resistència. És per això que només el servim a domicili a Barcelona ciutat, i cal demanar-lo amb 24 hores d’antelació. Fora de Barcelona si voleu, us podem enviar productes com L’hora del te.