Fruita de Niça feta a base de polpa de fruita natural, de sabor intens i dolç.

Actualment oferim 8 sabors de Fruita de Niça: taronja, llimona, maduixa, pera verda, mango, pruna, gerds i plàtan. Cadascun d’ells amb una forma diferent. Per això, la presentació de les caixes és més atractiva si el que vols és fer un regal. Oferim l’opció de triar entre comprar-la a granel, en caixa transparent amb llaç o en alguna de les cinc caixes metàl·liques amb el nostre disseny personalitzat.

Fins ara només a la botiga física oferíem aquest producte a granel, però ara també la podeu comprar així a la botiga online. L’hem incorporat amb les nostres caixes blanques en format trapezi, que són ideals per posar-hi molts dels nostres productes a granel. Us oferim l’opció de capsa de 250 grams, capsa de 500 grams i capsa de 1 kilogram. En aquest tipus de caixes, també hi posem altres dels nostres productes, com les catànies, pastes de te, caramels de la casa, macarons…

Si us ve de gust que us preparem petits paquets de regal transparents, contacteu amb nosaltres a info@pastisserialacolmena.com, són ideals com a obsequi de grups i en podem preparar la quantitat que vulgueu.

Aquest producte està fet en un obrador independent, i això garanteix que sigui lliure de gluten apte per a celíacs. Fet amb polpa de fruita natural. Un autèntic plaer de dolçor i esponjositat que agrada a tothom qui la prova, esperem que a tu també t’agradi. Si vols, també pots provar am altres dels nostres productes.