Tortell de Reis

31.12.20

El Tortell de Reis és un dolç tradicional que serveix de culminació a les Festes de Nadal. A la Pastisseria La Colmena el fem de manera totalment artesana amb ingredients naturals, sense cap mena de conservant. La massa de brioix és deliciosament esponjosa, farcida de massapà. L’acabem amb quatre tipus de fruites confitades diferents, cireres, síndria, meló i taronja, i amb palets d’ametlla, que li donen el to cruixent.

Tortell de Reis de la Pastisseria La Colmena

A la botiga l’oferim en 6 mides diferents, des de per dues persones fins a més de 15, i tots ells inclouen la tradicional fava i sorpresa. Ja sabeu que la tradició diu que qui troba la fava paga el tortell de reis. També diu que qui troba la sorpresa és coronat com a rei o reina de la taula.

tortell de reis tall de la pastisseria la colmena

També, pels més llaminers, el fem farcit de nata, de trufa o de crema. Aquests últims només els podeu comprar a la botiga de Plaça de l’Àngel, però els altres també els podeu demanar a través de la Botiga Online. És el primer cop que oferim aquest producte online, i ens fa molta il·lusió poder venir a casa vostra. Tot i així, a la web també teniu l’opció de demanar recollir-lo a la botiga, indicant una hora aproximada per tal que ens puguem organitzar.

tortell de reis de la colmena

Si us voleu distreure una mica, podeu llegir més curiositats sobre la història del Tortell de Reis.

Tornar al blog
0

Cistella de la compra

Aceptar Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l’ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-ho o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de seguir navegant, es considerarà que accepta l’ús.