Torrons artesans

18.11.20

Sembla mentida que ja haguem de començar a pensar en preparar els torrons artesans pel Nadal. Fins i tot en aquest any 2020 que semblava que no s’acabaria mai, i sí, aquest també s’acabarà. El dubte és si ho podrem celebrar bé, però les ganes hi són.

La nostra especialitat

A la Pastisseria La Colmena cada any fem molts tipus de torrons diferents, però n’hi ha un que destaca amb diferència. L’especialitat de la casa és el Torró de Crema cremada, que fem de la mateixa manera que les generacions anteriors. És el producte mimat de la casa, i ens agrada que el mengeu al seu punt perfecte, per aquest motiu el cremem sobre la marxa.

Què vol dir això? Doncs que anem cremant barres de torró a mesura que es van venent cada dia, no el deixem cremat d’un dia per l’altre per què, tot i que el gust i la textura es mantenen, la brillantor varia. Això fa que, encara que moltes vegades ens ho han demanat, no el vulguem envasar al buit. Es perdria el cruixent del sucre, que ens encanta. Quina alternativa proposem a l’envasat? Una que funciona millor: la congelació.

De debò es pot congelar el torró de crema cremada?

Sí sí, es pot congelar. De fet si no el penseu menjar en els primers dies després de la compra, el millor és desar-lo al congelador dins la seva pròpia capsa. La seva composició fa que el producte no arribi a congelar-se, simplement el que fa és mantenir-se tal com està, conservant totes les seves propietats. Per tant, només cal treure’l una estona abans de menjar-lo. Veureu que està perfecte!

Torró artesà de crema cremada de la Pastisseria La Colmena

Els torrons artesans clàssics

Quan parlem de torrons clàssics a la Pastisseria La Colmena, ens referim al de Xixona, Alacant, Crocant amb diferents fruits secs, massapà amb fruites i varietats del de crema cremada. La varietat del torró de crema és amb coco al forn, un altre dia us en parlarem amb calma perquè els que el tasten es converteixen en fans absoluts.

Xixona i Alacant són els que mantenim a la venda tot l’any, perquè aquests sí que els tenim envasats al buit i no tenen problemes de conservació. El de crema cremada també el fem gran part de l’any, però si el veniu a buscar us haureu d’esperar uns 10 minuts per què us el cremem.

Xocolata amb fruits secs

Xocolata negra o llet amb ametlla, avellana, nous o músic. També incloem en aquest grup la xocolata negra amb taronja, xocolata blanca amb taronja o amb coco, amb arròs inflat.

Trufats

També fem molta varietat de trufats, entre els que destaquen el de whisky, taronja, cruixent de neula, cointreau, trufa amb llet, trufa negra, vainilla, canyella, mojito, coco.

Durant les properes setmanes n’anirem parlant més extensament de tots plegats i us anirem informant a mesura que els tinguem disponibles tant a la botiga física de Barcelona com Botiga Online.

Tornar al blog
0

Cistella de la compra

Aceptar Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l’ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-ho o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de seguir navegant, es considerarà que accepta l’ús.