Torró artesà de crema amb coco

13.12.20

Amants del coco, esteu d’enhorabona, per què el nostre torró artesà de crema amb coco us encantarà. És un dels habituals del Nadal a la Pastisseria La Colmena, i podem assegurar que qui el tasta, repeteix.

Torró de crema amb coco. Pastisseria online la Colmena de Barcelona

En què consisteix el torró artesà de crema amb coco?

Per una banda la seva base és el més important donat que és la part més elaborada. És el nostre torró de crema cremada (ja us en vam parlar fa uns dies al blog), tallat més prim. En aquest cas ens abstenim de cremar el torró i el que fem és afegir-hi una capa generosa de coco. L’acabat daurat i torrat l’aconseguim al forn, i per últim hi donem l’acabat brillant.

És una delícia més dolça que el torró de crema cremada i molt esponjós. Per que fa a la seva textura, n’hi notareu dues de diferenciades, la de la base d’ametlla i la del coco granulat. Com la majoria dels nostres torrons, el preparem en dos formats, barra d’uns 350 grams i barra d’uns 500 grams, que podeu trobar tant a la botiga física com online durant tota la campanya de Nadal. Un cop acabades les festes el deixem de fer, per tant ara és el moment.

Tornar al blog
0

Cistella de la compra

Aceptar Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l’ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-ho o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de seguir navegant, es considerarà que accepta l’ús.