Temps de mones

04.04.14

Mones-Barça-Pastisseria-La-Colmena

La Mona ha estat tradicionalment el regal dels padrins als seus fillols per la Pasqua, i és el dolç que simbolitza que la Quaresma ha acabat. Sembla ser que la més antiga ja es feia al segle XV i és la coca esponjosa en forma de tortell amb ous durs a sobre, anomenada Cristina. La quantitat d’ous durs que porta indica l’edat de l’infant que la reb.

Mones-Camp-Nou-Pastisseria-La-Colmena

Amb el temps els ous durs van anar passant a ser de xocolata, fins que actualment el més habitual són les construccions senceres de xocolata amb figures decoratives dels personatges més coneguts pels nens, jugadors de futbol, personatges de pel.lícules infantils, de dibuixos de la televisió…

En alguns casos aquestes construccions també es poden fer amb crocant, aquí en podreu veure algun exemple, però actualment està en desús per què la xocolata és normalment l’aliment que triomfa més entre els petits i a més es pot treballar aconseguint qualsevol forma.

Mones-dibuixos 2-Pastisseria-La-Colmena

A La Colmena ja en tenim unes quantes preparades per poder anar triant, i ja hem començat a omplir els nostres aparadors, n’hem fet per exemple del Mic, del Barça, de la Peppa Pig, de pirates, castells, casetes, l’Abella Maia, Star Wars, Bola de Drac, Angry Birds, Gru i Mr. Potato, entre d’altres.

Mones-dibuixos-Pastisseria-La-Colmena

Si no veieu la que us agradaria tenir ens en podeu proposar alguna i mirarem de fer-la, la imaginació no té límits quan es tracta de xocolata.

Mones-Herois-Pastisseria-La-Colmena

Mones-petites-Pastisseria-La-Colmena

Mones-Potato-Gru-Pastisseria-La-Colmena

Mones-vàries-Pastisseria-La-Colmena

Tornar al blog
0

Cistella de la compra

Aceptar Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l’ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-ho o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de seguir navegant, es considerarà que accepta l’ús.