Ja tenim a punt les Mones de Xocolata 2022

19.03.22

Mones de xocolata 2022

A la Pastisseria estem molt contents per què ja podem començar a preparar les Mones de xocolata 2022 pel Dilluns de Pasqua, i aquesta època de l’any ens encanta. És el moment en que la nostra feina pot ser més creativa, i podem deixar sortir el Petit Príncep que portem dins.

Aquest any el Dia de la Mona és el 18 d’abril. i per tant comcencem aviat, però és que treballar la xocolata és una de les coses més divertides que hi ha però alhora delicada i requereix tècnica, precisió i molt de temps.

Alguns models van venir fa anys per quedar-se.

Totes les campanyes de Pasqua comencem pensant quines seran les novetats, però sense deixar de banda bàsics que es van repetint i sempre triomfen. Els nostres vaixells pirates i els castells sempre estan entre els venuts, i cada any tenen detalls més elaborats. També es repeteixen any rere any les mones basades en pel·lícules intergeneracionals com Toy Story o Harry Potter, o contes clàssics com Els tres porquets.

Què farem de nou aquest 2022?.

Aquest any hi ha un resorgiment molt potent del món Pokemon, bé, fa anys que hi són, però aquest any sembla que tornen a ser molt populars. És per això que hem creat diferents models, entre ells la Pokeball. La campanya passada van tenir molt èxit les mones d’Among Us, i aquest any n’hem variat els models, que han deixat de ser figures planes per ser tridimensionals.

El Petit Príncep és un clàssic de la literatura, i ara també del teatre de Nadal a Barcelona, per això li hem dedicat una mona que ens fa especial il·lusió. No penseu que té raó quan diu que “l’essencial és invisible als ulls”?.

Per cert, totes les nostres mones porten inclosa figura de goma oficial, i les podeu comprar tant a la botiga física de la Plaça de l’Àngel com online, on podeu demanar que us la portem a casa (comproveu si arribem a casa vostra) o especificar el dia que la vindreu a recollir. També ens sembla important remarcar que tota la xocolata que fem servir és de Comerç Just i sostenible amb origen Vietnam, cobertura blanca 31%, cobertura de llet 45% i cobertura negra del 75%.

Per últim, us recordem que a botiga física també tenim una àmplia oferta de figures de xocolata senzilles més petites. Van bé si el que voleu és fer un detall o diferents detalls petits. Són ous de mides diverses, i també animals com gats, gallines, conills, dinosaures o peixos, entre d’altres. Per què el que volem és mantenir la tradició i que trobeu allò que esteu buscant, en definitiva, que cap infant es quedi sense Mona.

Som-hi padrins, trieu!

 

Tornar al blog
0

Cistella de la compra

Aceptar Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l’ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-ho o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de seguir navegant, es considerarà que accepta l’ús.