Les nostres barres de xocolata

17.04.14

xocolata-blog-pastisseria-la-colmena-3

Aquest mes hem començat a produïr les nostres pròpies barres de xocolata. Fins ara feiem els cràquers, que són peces individuals, però des d’ara també tenim barres de 100 grams de xocolata negra 70% i amb llet, i barres de 150 grams amb avellanes o ametlles, també de les dues xocolates. Amb el temps esperem poder anar ampliant la varietat, de la mateixa manera que fem els cràquers, però per ara fent-ho així, el que es pot garantir és una xocolata acabada d’elaborar, de manera que el seu sabor és molt més fresc que el de les xocolates que porten temps a la seva caixa.

 

Xocolata-blog-pastisseria-la-colmena-2

 

El disseny de les caixes segueix en la línia de recuperar el logo antic de la botiga, així com el nom registrat original. Si us venen de gust ja les tenim disponibles tant a la botiga de tota la vida, com online.

 

Tornar al blog
0

Cistella de la compra

Aceptar Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l’ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-ho o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de seguir navegant, es considerarà que accepta l’ús.