Les Mones del 2016

09.03.16

Quan arriba el temps de la Mona tenim una feina molt maca, treballar la xocolata amb precisió i creativitat. Sempre hem de tenir present els gustos dels més petits i els temes que els agraden. Enguany seguim amb l’Elsa, l’Anna i l’Olaf de Frozen, i fins i tot aquest any ha nevat als seus castells!.

Potser també heu sentit a parlar dels dinosaures d’El viatge d’Arlo, amb un nen molt eixerit.

ELSA CASTELLS DE NEU Pastisseria La Colmena OLAF ANNA ARLO Pastisseria La Colmena

Un altre dels temes infantils que ha destacat més últimament són els gossets de la Patrulla Canina, sempre disposats a treballar en equip.

SKYE MARSHALL CHASE Pastisseria La ColmenaCHASE MARSHALL PATRULLA Pastisseria La Colmena

Si pensem en fillols no tan petits, una aposta segura són les mones relacionades amb Star Wars ara que sabem que la Força ha despertat. També segueix sent una figura clau en Son Goku, i peces més tradicionals com els vaixells de pirates i les casetes.

STAR WARS Collage Pastisseria La Colmena SON GOKU STAR WARS Pastisseria La Colmena JAKE I PIRATES BB8 Pastisseria La Colmena

Uns altres exemples de Mones que hem fet aquest any són les relacionades amb el Barça, els Minions, l’Abella Maia, en Potato i el Mic.

BARÇA I POTATO Pastisseria La Colmena MINIONS MIC Pastisseria La Colmena ABELLA MAIA COLLAGE Pastisseria La Colmena

Esperem que trobeu la vostra, i si teniu alguna altra idea no dubteu a preguntar.

Tornar al blog
0

Cistella de la compra

Aceptar Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l’ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-ho o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de seguir navegant, es considerarà que accepta l’ús.