ca

Les Mones de xocolata del 2019. Dia de la Mona: 22 d’abril.

29.03.19

La Mona és una tradició molt especial. Originàriament les pastisseries feien Cristines, que són les mones de brioix amb tants ous durs a sobre com anys tenia el nen que la rebia, però actualment les que criden més l’atenció i s’han fet més populars són les de xocolata. Si voleu una Cristina en fem de totes mides, i cal comprar-les el mateix dia que es menjaran, però aquí teniu uns exemples de les mones de xocolata del 2019. Enguany el Dia de la Mona és el 22 d’abril, i l’endemà Sant Jordi!

A la botiga en tenim unes quantes més, us esperem!, però si tot i així teniu alguna petició especial, no dubteu a contactar amb nosaltres ja que podem fer algunes variacions. També es pot canviar la figura de joguina que porten, si no la tenim ens la podeu portar per enganxar-la amb xocolata.

Si us agrada alguna de les fotos ens podeu enviar un correu a info@pastisserialacolmena.com o trucar al 933151356 per preguntar preu i reservar-la, si cal.

Potser també us inspirareu veient la galeria d’imatges del 2017 ja que també conté ous grans decorats i altres models que us podem fer.

https://www.pastisserialacolmena.com/les-mones-del-2017/

Tornar al blog
0

Cistella de la compra

Aceptar Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l’ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-ho o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de seguir navegant, es considerarà que accepta l’ús.