Les Festes de la Mercè

21.09.20

Les Festes de la Mercè són la constatació que hem deixat enrere les vacances d’estiu, que el curs escolar ja està encarrilat, i que la tardor ha arribat a Barcelona. No cal repetir allò que aquest any seran diferents i bla bla bla, seran festes i les hem d’aprofitar, del 23 al 27 de setembre.

Cartell de la Mercè de Barcelona 2020

El cartell ens encanta, obra de Reskate i amb molt poc diu molt. En coneixeu la història? Sabeu què significa la llagosta que té la nena a la mà? És el motiu pel qual la Mercè és la Patrona de Barcelona. A la web de l’Ajuntament de Barcelona us ho expliquen bé.

Aquest any el pregó és a càrrec de Jaume Mateu, més conegut per tothom com Tortell Poltrona!

Els 5 dies de les Festes de la Mercè estaran plens d’activitats de format més petit de l’habitual, i sobretot ens ha cridat molt l’atenció el nou Piromusical, dissenyat per ser vist dels dels terrats de casa amb pirotècnia a quatre punts de la ciutat. Està més ben detallat a la pàgina de l’Ajuntament, i allà també hi podeu consultar el programa general.

La tradició a les Festes de la Mercè

Com que la nostra pastisseria és a Ciutat Vella, el que ens toca més és la part tradicional de la festa. Com veieu al mapa, quedem al centre dels tres punts claus pels gegants i bestiari, la Plaça Sant Jaume, la Casa dels Entremesos i el Born Centre Cultural. Aquest any però, trobarem a faltar el Correfoc, que sempre passa per Via Laietana, però d’activitats no ens en faltaran.

Si passegeu pel barri ens podeu fer una visita, nosaltres us haurem preparat el berenar, o unes postres, entrepans per agafar forces, xocolates, galetes, una mica de tot. I a més, com a producte especial de la setmana, el Pastís de Festa Major en diferents sabors i acabats.

Visca les Festes de la Mercè!

Tornar al blog
0

Cistella de la compra

Aceptar Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l’ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-ho o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de seguir navegant, es considerarà que accepta l’ús.