Les caixes de metall

17.02.16

SONY DSC

Sovint ens demanen caixes plenes amb les nostres especialitats. Quan són per regalar o per portar de viatge van molt bé les de metall, i és per això que hem anat ampliant les opcions.
La blanca i la negra porten el logo antic de la casa, que hem recuperat aquests últims anys i també el fem servir a les paperines, caixes de cartró i targes de visita.
La caixa Emma és la de la noia rossa, i el model Laia la noia castanya, la de les dues dones es diu Escut de Barcelona. Tots tres dibuixos estan basats en dissenys d’Alexandre de Riquer, gran il.lustrador i cartellista del modernisme català.

Tots els models tenen en comú la paraula Barcelona als laterals, és un detall important per què tenim la sort de ser al centre d’una ciutat molt ben valorada arreu i agrada tant a viatgers com a autòctons.
I què hi posem a dins? Doncs pastes de tè, xocolates vàries, panellets de pinyons, carquinyolis, caramels de la casa, torrons…

 

Tornar al blog
0

Cistella de la compra

Aceptar Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l’ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-ho o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de seguir navegant, es considerarà que accepta l’ús.