LA TRADICIÓ DELS PANELLETS

29.10.18

Aquests dies a l’obrador sembla que ens dediquem a les manualitats, un munt de boletes de massapà acabades en diverses formes i colors. Cadascun dels tipus de panellet que fem té el seu toc especial, els de pinyó i ametlla potser són els reis, però sempre és bo tastar una mica de tot. El de moscatell amb un toc deliciós a vi dolç, el de cacau pels amants de la xocolata, els de maduixa, llimona i taronja refrescants, cafè, codony, ossos de sant, els bolets, les castanyes…
És una feinada que ens encanta, i que ens fa viure la Castanyada com cal.

Bones notícies per als vegans, podeu menjar els de coco, xocolata negra, cafè, maduixa, taronja, llimona, cacau, canyella, codony, avellana i moscatell.

I recordeu, els bons panellets de pastisseria NO porten patata.

Els podeu comprar a la nostra botiga online. Hi ha capses amb panellets variats i capses només amb panellets de pinyons:

Tornar al blog
0

Cistella de la compra

Aceptar Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l’ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-ho o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de seguir navegant, es considerarà que accepta l’ús.