es
ca

Les Mones del 2020 de La Colmena

24.03.20

Amb les Mones del 2020 de La Colmena intentarem que el confinament no ens sigui tan amarg, aquí les teniu!. I esperem que us agradin.

Malauradament sempre recordarem la Pasqua i Setmana Santa del 2020 com la del Covid 19 i el confinament a les nostres cases. Sabem que aquest any molts de vosaltres potser ni hi pensareu en les mones, però ens agradaria que les tinguessiu presents. És per això que per primer cop, a banda de poder-les recollir a la botiga (en horari de matins per ara), les repartirem a Barcelona ciutat.

Aquí teniu una galeria de les més destacades d’enguany, i que ja teniu disponibles a través de la nostra botiga on-line: La botiga

És el primer cop que portem mones a casa perquè són molt delicades però us les portarem amb molta cura. Si feu comanda de les Mones del 2020 a la web de La Colmena, poseu si us plau un telèfon de contacte i horaris aproximats per què tot i que aquests dies la majoria de gent és a casa, us trucarem abans de venir i us la deixarem a la porta.

Si la compreu per portar a casa d’alguna altra persona, potser el vostre fillol o fillola, us podem fer una tarja de part vostre, poseu-ho a les observacions de la comanda o envieu-nos un correu a info@pastisserialacolmena.com .

Cuideu-vos molt, mengeu xocolata.

Un enllaç que us pot distreure una estona sobre la tradició de la Mona de Pasqua: Mona de Pasqua

Volver al blog
0

Tu carrito

Aceptar Esta plataforma web utiliza cookies propias para recopilar información que ayude a optimizar la visita a la página web y cookies de terceros para recoger información sobre sus visitas y el uso de nuestra web. Usted puede permitir su uso, rechazarlo o cambiar la configuración cuando lo desee. En caso de seguir navegando, se considerará que acepta el uso.