Panellets de pinyons tot l’any! I variats per la Castanyada.

Tot i que són un aliment típic del dia de Tots Sants i la Castanyada (moment en que en fem de molts tipus) a Pastisseria La Colmena  tenim panellets de pinyons durant els 365 dies de l’any.

I és que els panellets de pinyons han esdevingut un MUST en la pastisseria tradicional catalana. És per això que és un dels productes que més triomfa a la botiga online de Pastisseria La Colmena.

Els ingredients són ametlla, sucre, ou i pinyons del país. Són dolços, amb textura cruixent del pinyó torrat a l’exterior i tova del massapà a l’interior. A les cases és habitual afegir moniato per abaratir costos i tenir una masa més maleable, però a les pastisseries està prohibit per les autoritats pastisseres.

Els panellets els tallem i arrodonim a mà, per això no són mai tots iguals. A Pastisseria La Colmena ens agrada fer-los de mida més aviat petita perquè són més agradables de menjar. És tradició acompanyar-los amb un vi dolç i castanyes.

Si necessites fer un obsequi les nostres capses metàl·liques són ideals, entren unes 16 unitats i tenim 5 dissenys diferents per a tots els gustos.

Sens dubte, solen ser els preferits de la majoria. Però durant la temporada de panellets (entre finals d’octubre i principis de novembre) fem panellets de tot tipus de sabors: canyella, xocolata, cacau, cafè, rovell d’ou, maduixa, llimona, taronja, moscatell, ametlla, avellana, crema cremada, ossos der sant, codony, praliné, coco o anís.

Així que el plan perfecte per una tarda a casa seria una copeta de moscatell acompanyada d’una capsa de panellets de pinyons de Pastisseria La Colmena. Si no et va bé venir-los a buscar recorda que els portem a casa!

Podeu veure més informació dels panellets al nostre blog.