Els orígens

02.02.19

Ampolles antigues de vidre de la Pastisseria La Colmena

 

Quins són els orígens de La Colmena?. Si heu llegit una mica la nostra història, sabreu que el nom inicial del negoci era Casa l’Abella. No era en referència a les abelles sinó al cognom del primer propietari. Un dels productes que s’hi venien aleshores i que sembla eren molt populars, entorn els anys 50 del segle XIX, eren els xarops.

Encara conservem algunes de les ampolles de vidre en les que es venien aquestes begudes tan dolces. Per exemple els xarops de magrana o de sidra, i l’orxata d’ametlla.

 

Ampolles antigues de La Colmena

 

No sabem perquè es van deixar de fer, suposem que perquè les modes van canviant i es van inventar altres refrescs més moderns, però ens agrada recordar d’on venim.

Tornar al blog
0

Cistella de la compra

Aceptar Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l’ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-ho o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de seguir navegant, es considerarà que accepta l’ús.