Coca de Llardons

16.01.14

Coca de Llardons-La Colmena

 

La coca de llardons és un dels productes més tradicionals de les pastisseries catalanes. És especialment popular per Carnestoltes i també en mengem per Sant Joan, però nosaltres en tenim tots els dies de l’any en format individual. És una dolça combinació cruixent de pasta fullada amb cansalada, sucre i pinyons.

La tradició

El seu origen és als Pirineus, on el clima fred bona part de l’any justifica la quantitat de calories que conté, però actualment es consumeix a tot Catalunya especialment per Dijous Gras, però també altres dies assenyalats. A la Colmena en fem de vàries mides durant aquests dies puntuals, però la resta de l’any en tenim sempre com a peça individual per aquells que no vulgueu esperar.

Tornar al blog
0

Cistella de la compra

Aceptar Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l’ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-ho o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de seguir navegant, es considerarà que accepta l’ús.