Celebrem la Diada encara que sigui amb mascareta

09.09.20

No cal dir que aquest any 2020 és més que estrany, tot i així, celebrem la Diada encara que sigui amb mascareta. Una Diada molt diferent a qualsevol de les que haguem viscut almenys en els darrers 40 anys, però això no vol dir que tot hagi de ser més trist. Tenim més clar ara que fa uns mesos que hem de valorar la vida que tenim.

Celebrem la Diada encara que sigui amb mascareta. Pastisseria La Colmena

Ara que deixem enrere les vacances d’estiu i entrem de ple al setembre, a la Pastisseria La Colmena ens proposem celebrar tot el que sigui susceptible de ser celebrat. Sants, aniversaris, festes majors (sense aglomeracions), diades, retrobaments i tot el que calgui. És per això que aquesta setmana celebrem la Diada, encara que sigui amb mascareta. Per què, per estrany que sigui tot, ens encanta l’Onze de Setembre. A primera hora, quan encara estem omplint l’aparador, un formiguer de gent va sortint de la parada de Jaume I per anar al Fossar de les Moreres. Mentre posem la Senyera i exposem els pastissos de la Diada, els carrers s’omplen cada cop més de passejants que, almenys aquell dia, veuen una ciutat més vibrant.

Hem convertit Catalunya en una piruleta de xocolata.

Hi haurà paradetes? Triomfaran les mascaretes amb la Senyera? Nosaltres de mascaretes no en fem, però sí hem convertit Catalunya en una piruleta de xocolata. Deliciosa xocolata blanca amb les quatre barres i negra al 70% de cacau que se us desfarà a la boca. Va molt bé acompanyant un croissant, una magdalena o unes galetones. Si heu de caminar una estona, bé necessitareu energia. Però si sou dels que no en tenen prou amb una mica i us agrada celebrar les festes en gran, també fem el pastís de la Diada per compartir, de trufa amb gema.

No calen més excuses per gaudir d’una passejada per Ciutat Vella i el Born. Us esperem a la Plaça de l’Àngel, però en cas que no pugueu venir tenim un pla B a través de la Botiga Online.

Bona Diada a tothom!

Tornar al blog
0

Cistella de la compra

Aceptar Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l’ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-ho o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de seguir navegant, es considerarà que accepta l’ús.