Tortells i Pastes a domicili!

Pastisseria la Colmena et porta els tortells i les pastes a domicili. Pots triar entre els diferents packs variats que hem preparat amb les nostres millors pastes; magdalena, croissant de massapà, magdalena de xocolata i xuixo de crema.

La magdalena és la clàssica, i el xuixo és el farcit de crema, la nostra pasta estrella. El croissant és farcit de massapà i amb ametlles per sobre. Ideal tant per esmorzar com per berenar. Per últim la magdalena de xocolata, amb extra de xocolata a l’interior.

Aquests són només alguns dels exemples de totes les pastes diàries que tenim disponibles a la botiga diàriament. Si us ve de gust canviar el croissant farcit per algun altre farciment com xocolata, crema o cabell d’àngel, només cal que ho indiqueu a les observacions al final de la comanda.

Les magdalenes de xocolata, també teniu l’opció de canviar-les per les de pastanaga. El xuixo de crema el podeu canviar per xuixo de xocolata. En definitiva, pots triar el pack de Brioixeria de Pastisseria La Colmena a la teva mida.

Tot i així, si no us acaba de fer el pes aquest producte, en podeu veure alguns altres a la resta de la botiga online, mireu altres opcions de pastes a la web.