Els Carquinyolis són un dolç de gran tradició.

Els carquinyolis són petites pastetes dolces de textura molt cruixent. Formen part del grup de productes més tradicionals de la pastisseria catalana. És per això que també els podeu trobar en petit format dins la caixa de tradicions.  El que destaca dels que fem a La Colmena és que hi posem una bona quantitat d’ametlles de qualitat, perquè volem que tinguin el màxim sabor possible, ho podeu veure millor aquí. L’ametlla es posa sencera i es barreja amb la pasta, que s’enrotlla en tires allargades i es posen al forn. Un cop tret del forn, es tallen els carquiyolis quan encara està calent, s’ha de fer molt de pressa per què si es refreden en tallar-los es trenquen.

Aquí els oferim presentats en les nostres caixes de metall, que inclouen una bossa transparent amb 190 grams de producte. Un cop triat el model, pot indicar a les observacions si cal que li emboliquem per regalar.

Ens agrada tenir aquest producte tots els dies de l’any, per això l’anem fent constantment. Si els conserveu tancats i sense humitat podeu gaudir-ne durant uns dies seguits,no cal que us els mengeu tots el mateix dia, tot i que quan n’agafes un és difícil no agafar-ne uns quants més. Són ideals acompanyant una beguda calenta, com una xocolata, un cafè o un te.